Jóga csoportok 2013-2014

Daubner Béla Jóga Csoportjai

Az Egyesület támogatja nem csupán a különböző pszichoterápiás irányzatok, elméletek és módszerek integrálódását, közeledését, de elfogadja a non-verbális, alternatív megközelítések legitimitását és fontosságát is. Az Egyesület szellemisége alapvetően holisztikus, a test és lélek egységét elfogadó, ugyanakkor aktívan felhasználja a módosult tudatállapotban rejlő lehetőségeket. A jóga olyan rendszer, mely ugyanezeket a célokat valamelyest különböző eszközökkel igyekszik elérni.

A képzés helyszíne tágas, padlószőnyeggel fedett, párnát, matracot, egyéb szükséges kellékeket helyben biztosítunk. Kérjük, a kezdés előtt érkezzenek, hogy legyen idejük átöltözni és bemelegedni.

Rendszeres kezdő jóga csoport hétfő és szerda esténként 18:15-21:00 között. A jóga gyakorlás a Himalája tradiciót követi. A gyakorlást Kovács Noémi és Dr. Daubner Béla vezeti.

Jelentkezés Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Helyszín: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 12. I. em. 3. 

A 165 perc beosztása:
elmélet 20 perc
fizikai gyakorlás és légzés 100 perc
jóga nidra 15 perc
meditáció 15 perc

Ára 2.500,- Ft, alkalmi részvétel 3000 FT. 
Kezdő jóga csoport péntekenként reggel 7.00-9.00-ig lesz megtartva.
Vezeti Kovács Noémi. 
Jelentkezés Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk