Integratív Hipnoterápia 2017-18

Az integratív hipnoterápia 2017-2018 képzés időpontjai és helyszínei (Budapest és Debrecen)

Alább a módszerspecifikus integratív felnőtt pszichoterápia képzés első lépcsője, azaz az integratív hipnoterápia képzés időpontjai találhatók. A második lépcső, azaz a kognitív-viselkedésterápia műhely időpontjai a KÉPZÉSEK menüben a megfelelő linken találhatók.

Jelentkezni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet, telefonszámot kérek.

Időpontok

Budapest

Jelentkezni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet, telefonszámot kérek. 
Helyszín: Bp., 1111 Lágymányosi utca 12 Ie. 3. A Móricz Zsigmond körtértől a Gellért felé jobb oldalt jobbra az első utca a Duna felé, egyirányú. Az utcán, baloldalon a második utca sarka.

Csengő: Daubner

A képzést CD segíti, amely első nap megvásárolható 1000Ft.-ért. A CD több ezer oldal tudást tartalmaz. A CD csak saját tanulásra használható, az orvosi titoktartás betartásával.

Debrecen: 

Debrecenben folyamatban van egy 200 órás képzés, melyet Daubner Béla és Kuritárné Szabó Ildikó vezet.

Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk