Pszichopatológia és fejlődéslélektan

Pszichopatológia és fejlődéslélektan

Képzés: Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület (IPE) pszichopatológiai és fejlődés-lélektani 40 órás képzést indít 2013-14-ben, amely akkreditált és CME pont kapható érte. 

Felhasználható a pszichodráma képzés, az integratív hipnoterápiás módszerspecifikus képzés, az asztrológus képzés részeként, integratív csoportterapeuta képzéshez, valamint bármilyen önismereti munkához elméleti ismeretként, segíti a tudatosabb életet és előkészíti a spirituális utat elméleti szinten. 

Jóga csoportok

Daubner Béla Jóga Csoportjai

Az Egyesület támogatja nem csupán a különböző pszichoterápiás irányzatok, elméletek és módszerek integrálódását, közeledését, de elfogadja a non-verbális, alternatív megközelítések legitimitását és fontosságát is. Az Egyesület szellemisége alapvetően holisztikus, a test és lélek egységét elfogadó, ugyanakkor aktívan felhasználja a módosult tudatállapotban rejlő lehetőségeket. A jóga olyan rendszer, mely ugyanezeket a célokat valamelyest különböző eszközökkel igyekszik elérni.

Pszichodráma csoportok

Pszichodráma csoportok

Az Egyesület integratív szemléletébe, emberképébe és személyiségelméletébe jól illeszkednek Jacob Moreno szerep-modellje, a pszichodráma mozgatóelvei és a módszer működési mechanizmusai. A Magyar Pszichodráma Egyesület rendszerében akkreditált 250 órás önismereti képzést az IPE saját módszerspecifikus képzéseiben önismereti modulként elismeri és javasolja. Az Egyesület számos kiképzője és tagja egyben a Pszichodráma Egyesületben is tag, közöttük pszichodráma asszisztens, vezető, pszichoterapeuta, kiképző és szupervizor is akad.

Ericksoni hipnózis és rövidterápia műhely

Ericksoni hipnózis és rövidterápia műhely

Az Egyesület és a Budapesti Milton H. Erickson Intézet (BMHEI) közösen indít tanfolyamot Milton H. Erickson terápiás módszereinek ismertetésére. A tanfolyam nem módszerspecifikus képzés, hanem gyakorlati műhely aktívan pszichoterápiával foglalkozó szakemberek részére. Célja Milton H. Erickson, M.D. szemléletének és eszközeinek integrálása a résztvevők egyéni pszichoterápiás munkájába. A részvevők elsajátítják az ericksoni hipnózis alapjait, majd

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk